Det här är Enlabs

Enlabs står för Entertainment Laboratories. Vi är ett bolag som skapar underhållning genom nytänkande inom tre affärsområden: Gaming, Media och Solutions. Vi är drygt 200 personer som arbetar från våra kontor i Tallinn, Riga, Vilnius, Malta, Marbella och Stockholm. Bolaget innehar nationella spellicenser i sex länder. Vi är en ansvarsfull och ledande aktör inom våra affärsområden på samtliga marknader där vi är aktiva.

Vår vision

Vi vill erbjuda våra kunder hela värdekedjan inom gaming och fokusera på reglerade, eller snart reglerade, snabbväxande marknader genom organisk tillväxt och uppköp. 

Vårt mål

Att initiera förändring, inspirera till glädje och skapa underhållning.

Våra kärnvärden

PRODUKT

Vi skapar
underhållning

Spänning
Rolig
Rättvis

Vårt varumärkeslöfte, vår affär och vad vi levererar till våra kunder kan bäst summeras med ordet ”underhållning”. Spänningen av att spela, upplevelsen genom produkten och gränserna vi alla försöker skjuta framför oss är djupt rotade att alltid vara underhållande.

KULTUR

Vi inspirerar till
glädje

Lycka
Kultur
Passion

Glädje kan ses som ett ovanligt företagsvärde, men för oss är det kärnan i vår existens. Vi är inte ett holdingbolag, vi är ett moderbolag och vi är övertygade om att den bästa investering vi kan göra är att säkerställa vår personals lycka.

AMBITION

Vi skapar
förändring

Innovation
Utmanande
I rörelse

Många varumärkesplattformar innehåller ordet ”innovation”. För oss är drivkraften till förändring, ambitionen att utmana oss själva och industrin så mycket mer än bara innovation, det handlar om att vara i konstant rörelse, att aldrig stå still.